Login [Register]
Don't have an account? Register now to chat, post, use our tools, and much more.
I am having trouble typing something in Ti-83+/Ti-84+ Basic. The problem is that whenever I use the Disp command and enter in "pi", it will spit out a π, not "pi". Does anyone know of a way to fix this?

Edit: Also, I am using the SourceCoder here on this site.
For starters, if you are requesting help (in this case, sourcecoder assistance) you should post in the sourcecoder subforum, not in the your projects subforum.

Second of all, type p/i to get the letters to work.
It's actually a backslash. Smile In SourceCoder (and TokenIDE, for that matter), putting a backslash in forces the IDE to put a token boundary there, which separates what otherwise would be the token "pi" into two separate tokens, "p" and "i".
  
Register to Join the Conversation
Have your own thoughts to add to this or any other topic? Want to ask a question, offer a suggestion, share your own programs and projects, upload a file to the file archives, get help with calculator and computer programming, or simply chat with like-minded coders and tech and calculator enthusiasts via the site-wide AJAX SAX widget? Registration for a free Cemetech account only takes a minute.

» Go to Registration page
Page 1 of 1
» All times are GMT - 5 Hours
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

 

Advertisement