Login [Register]
Don't have an account? Register now to chat, post, use our tools, and much more.
This is an archived, read-only copy of the United-TI subforum , including posts and topic from May 2003 to April 2012. If you would like to discuss any of the topics in this forum, you can visit Cemetech's Technology & Calculator Open Topic subforum. Some of these topics may also be directly-linked to active Cemetech topics. If you are a Cemetech member with a linked United-TI account, you can link United-TI topics here with your current Cemetech topics.

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics. Calculator Tech Support => Technology & Calculator Open Topic
Author Message
vanchagreen


Member


Joined: 20 Feb 2008
Posts: 136

Posted: 27 Feb 2010 10:52:22 am    Post subject:

I am using a Mac computer, OS X Version 10.6.2, and TI Connect X version 1.6. Whenever I try to send a program, or anything else for that matter be it group, variable or list, from my TI-83+ Calculator to my computer, I get an "Internal Error has occured" error message, and the program is not sent. Is there any way I can fix this?

Thank you,
vanchagreen

PS. I've attached a picture of the error message, if that helps.
Edit: (Sorry, both pictures are the same, I didn't mean to upload two.)


Last edited by Guest on 27 Feb 2010 10:53:09 am; edited 1 time in total
Back to top
Display posts from previous:   
Register to Join the Conversation
Have your own thoughts to add to this or any other topic? Want to ask a question, offer a suggestion, share your own programs and projects, upload a file to the file archives, get help with calculator and computer programming, or simply chat with like-minded coders and tech and calculator enthusiasts via the site-wide AJAX SAX widget? Registration for a free Cemetech account only takes a minute.

» Go to Registration page
    »
» View previous topic :: View next topic  
Page 1 of 1 » All times are GMT - 5 Hours

 

Advertisement