Login [Register]
Don't have an account? Register now to chat, post, use our tools, and much more.
This is an archived, read-only copy of the United-TI subforum , including posts and topic from May 2003 to April 2012. If you would like to discuss any of the topics in this forum, you can visit Cemetech's TI-BASIC subforum. Some of these topics may also be directly-linked to active Cemetech topics. If you are a Cemetech member with a linked United-TI account, you can link United-TI topics here with your current Cemetech topics.

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics. TI-Basic => TI-BASIC
Author Message
Bwyard


Newbie


Joined: 28 Apr 2009
Posts: 17

Posted: 16 Oct 2009 10:04:16 pm    Post subject:

ok this isnt finished because i still dont know how to efficiently determine the number of digits. But can someone help me figure out whats wrong. Use A=33 B=66 C=99 then u will see what i mean it works fine when the digits are small.
Back to top
GloryMXE7
Puzzleman 3000


Active Member


Joined: 02 Nov 2008
Posts: 604

Posted: 16 Oct 2009 10:14:25 pm    Post subject:

1. dont you think this should have gone in your other topic, i mean, were talking about the same problem here right
2. If we are talking about the same problem dont you think your overthinking it.
Back to top
Bwyard


Newbie


Joined: 28 Apr 2009
Posts: 17

Posted: 17 Oct 2009 03:32:08 am    Post subject:

no it snot the same problem this was me using the var to string method and then the output not being right. but i fixed it and will upload it later not at right computer now.
Back to top
ztrumpet


Active Member


Joined: 06 May 2009
Posts: 555

Posted: 17 Oct 2009 09:32:49 am    Post subject:

I'm sorry to break it to you, but there are way too many Gotos and Lbls, which other than making the code harder to read might give you Err:Memory. (For more on this see: http://tibasicdev.wikidot.com/memory-leaks )

I noticed that you were using the method I suggested, it's by far inferior to the method Weregoose posted in the other topic.

It seems to error because:
After Lbl I1 you didn't store to L1 and L2, you stored to custom lists LL1 and LL2.
In other words, you typed L then 1 instead of 2nd 1.
Back to top
Bwyard


Newbie


Joined: 28 Apr 2009
Posts: 17

Posted: 17 Oct 2009 09:50:44 am    Post subject:

i finished it and it works however it takes a while so i might use the method weregoose mentioned if i can figure it out.
Back to top
Display posts from previous:   
Register to Join the Conversation
Have your own thoughts to add to this or any other topic? Want to ask a question, offer a suggestion, share your own programs and projects, upload a file to the file archives, get help with calculator and computer programming, or simply chat with like-minded coders and tech and calculator enthusiasts via the site-wide AJAX SAX widget? Registration for a free Cemetech account only takes a minute.

» Go to Registration page
    »
» View previous topic :: View next topic  
Page 1 of 1 » All times are GMT - 5 Hours

 

Advertisement