Login [Register]
Don't have an account? Register now to chat, post, use our tools, and much more.
This is an archived, read-only copy of the United-TI subforum , including posts and topic from May 2003 to April 2012. If you would like to discuss any of the topics in this forum, you can visit Cemetech's Website subforum. Some of these topics may also be directly-linked to active Cemetech topics. If you are a Cemetech member with a linked United-TI account, you can link United-TI topics here with your current Cemetech topics.

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics. Provide United-TI with Feedback. => Website
Author Message
Taricorp


Member


Joined: 09 Mar 2006
Posts: 188

Posted: 28 Mar 2008 06:03:44 pm    Post subject:

I don't know exactly when it started, but none of the images on this site have displayed for me. It's been happening in firefox (2.0.0.12), and it persisted through my upgrade to 3.0 Beta 4. Here's a screenshot:

(sorry for the huge)
I don't think anyone else is having this problem. Help?
Back to top
Weregoose
Authentic INTJ


Super Elite (Last Title)


Joined: 25 Nov 2004
Posts: 3976

Posted: 28 Mar 2008 07:43:35 pm    Post subject:

Did this start yesterday? There was a server move then, if that had something to do with it. Try clearing your cache (Ctrl+Shift+Delete), and make sure that loading images is enabled through your browser's options and that there are no sites listed under Exceptions. Another possibility is that "style_images" or "blueglass2" (in whole or in part) got blocked somehow (by using Adblock, etc.).

[EDIT] It wouldn't be Adblock, because the alt attributes are still being shown.


Last edited by Guest on 28 Mar 2008 08:43:41 pm; edited 1 time in total
Back to top
Taricorp


Member


Joined: 09 Mar 2006
Posts: 188

Posted: 28 Mar 2008 11:09:25 pm    Post subject:

No, images aren't blocked, and I've cleared the cache since then. Didn't start yesterday, either. I think it may have been sometime last week, even.
Back to top
Liazon
title goes here


Bandwidth Hog


Joined: 01 Nov 2005
Posts: 2007

Posted: 29 Mar 2008 11:12:47 am    Post subject:

o.o that's strange! I'm guessing Vista? hope it doesn't happen to me too.
Back to top
pugboy


Active Member


Joined: 11 Apr 2007
Posts: 544

Posted: 29 Mar 2008 05:16:55 pm    Post subject:

It happened to me too... I cant remember the problem, but I will tell you if I do.
Back to top
Display posts from previous:   
Register to Join the Conversation
Have your own thoughts to add to this or any other topic? Want to ask a question, offer a suggestion, share your own programs and projects, upload a file to the file archives, get help with calculator and computer programming, or simply chat with like-minded coders and tech and calculator enthusiasts via the site-wide AJAX SAX widget? Registration for a free Cemetech account only takes a minute.

» Go to Registration page
    »
» View previous topic :: View next topic  
Page 1 of 1 » All times are GMT - 5 Hours

 

Advertisement