Login [Register]
Don't have an account? Register now to chat, post, use our tools, and much more.
This is an archived, read-only copy of the United-TI subforum , including posts and topic from May 2003 to April 2012. If you would like to discuss any of the topics in this forum, you can visit Cemetech's Website subforum. Some of these topics may also be directly-linked to active Cemetech topics. If you are a Cemetech member with a linked United-TI account, you can link United-TI topics here with your current Cemetech topics.

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics. Provide United-TI with Feedback. => Website
Author Message
Fallen Ghost


Elite


Joined: 15 Jun 2006
Posts: 955

Posted: 16 Dec 2006 01:39:07 pm    Post subject:

Using IE 7 (not FF, don't tell me to upgrade to FF or Opera or such things), I open up the FATE RPG topic by JFISH and it first displays the topic as normally for about 2 seconds, and then pouf, the screen turns all grey (the forum's background grey), the explorer bar in the bottom is just white, the other controls of IE 7 don't appear visually until you press on them.

Every other single topic in the whole forum works fine. But not that one. I don't know why, I never had the time to scroll through the post.

Am I weird or have I just found out a bug of IE 7?? :hmpf:
Back to top
vuurrobin


Advanced Member


Joined: 09 Aug 2006
Posts: 428

Posted: 16 Dec 2006 04:37:53 pm    Post subject:

I also have this and I'm using also IE. but with me it mosty turns white. from what I saw, JFISH has a lot of animated screenshots. maybe that is the reason.

edit: it works fine with FF.


Last edited by Guest on 16 Dec 2006 04:42:00 pm; edited 1 time in total
Back to top
JFISH


Newbie


Joined: 21 Apr 2006
Posts: 8

Posted: 16 Dec 2006 07:48:23 pm    Post subject:

AHA...whoops... yeh sorry bout the excessive shots :ninja: AHA werks with FF? NICE.....(i use *sings* Opera */sings*)


...peace... Smile
Back to top
nitacku


Advanced Member


Joined: 23 Aug 2005
Posts: 408

Posted: 16 Dec 2006 10:44:25 pm    Post subject:

same problem until I upgraded to firefox Smile
Back to top
Display posts from previous:   
Register to Join the Conversation
Have your own thoughts to add to this or any other topic? Want to ask a question, offer a suggestion, share your own programs and projects, upload a file to the file archives, get help with calculator and computer programming, or simply chat with like-minded coders and tech and calculator enthusiasts via the site-wide AJAX SAX widget? Registration for a free Cemetech account only takes a minute.

» Go to Registration page
    »
» View previous topic :: View next topic  
Page 1 of 1 » All times are GMT - 5 Hours

 

Advertisement