This is an archived, read-only copy of the United-TI subforum , including posts and topic from May 2003 to April 2012. If you would like to discuss any of the topics in this forum, you can visit Cemetech's Technology & Calculator Open Topic subforum. Some of these topics may also be directly-linked to active Cemetech topics. If you are a Cemetech member with a linked United-TI account, you can link United-TI topics here with your current Cemetech topics.

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics. Calculator Tech Support => Technology & Calculator Open Topic
Author Message
Adm.Wiggin
aka Tianon


Know-It-All


Joined: 02 Jun 2003
Posts: 1874

Posted: 31 Jan 2004 01:13:17 pm    Post subject:

Morgan wrote:
Filearchiver....that kind of a big one. BTW, how am I doing?

you are doing a fine job Smile
Back to top
Toksyuryel
Crimson Dragon Software


Elite


Joined: 14 Jun 2003
Posts: 880

Posted: 01 Jun 2004 02:11:53 pm    Post subject:

Maybe I should have seen this 5 months ago when it first got posted, considering I started the topic...

:D WELCOME MORGAN! Very Happy
Back to top
Jeremiah Walgren
General Operations Director


Know-It-All


Joined: 24 May 2003
Posts: 1937

Posted: 01 Jun 2004 06:41:16 pm    Post subject:

JACstudios_ceo wrote:
Maybe I should have seen this 5 months ago when it first got posted, considering I started the topic...

:D WELCOME MORGAN! Very Happy

It took you this long...? Neutral
Back to top
Toksyuryel
Crimson Dragon Software


Elite


Joined: 14 Jun 2003
Posts: 880

Posted: 02 Jun 2004 01:25:20 pm    Post subject:

No one posted in over 30 days so the subscription was "pruned" by the server. So i probably never noticed. Is there any way to disable this "pruning" for individual members? Like an option somewhere in the memberCP?
Back to top
Arcane Wizard
`semi-hippie`


Super Elite (Last Title)


Joined: 02 Jun 2003
Posts: 8993

Posted: 02 Jun 2004 02:07:26 pm    Post subject:

It's set in the admin settings, I've hereby increased it to 90 days.
Back to top
Adm.Wiggin
aka Tianon


Know-It-All


Joined: 02 Jun 2003
Posts: 1874

Posted: 02 Jun 2004 02:40:41 pm    Post subject:

Can you make certain members "exempt"? (like David)
Back to top
Arcane Wizard
`semi-hippie`


Super Elite (Last Title)


Joined: 02 Jun 2003
Posts: 8993

Posted: 02 Jun 2004 02:45:00 pm    Post subject:

"Exempt" from what?
Back to top
Adm.Wiggin
aka Tianon


Know-It-All


Joined: 02 Jun 2003
Posts: 1874

Posted: 02 Jun 2004 02:46:13 pm    Post subject:

The deletion. Nm, I see it's already done Razz
Back to top
Toksyuryel
Crimson Dragon Software


Elite


Joined: 14 Jun 2003
Posts: 880

Posted: 03 Jun 2004 03:01:14 pm    Post subject:

Thanks very much Arcane.
Back to top
Morgan


Newbie


Joined: 19 Jan 2004
Posts: 23

Posted: 17 Feb 2005 01:45:46 am    Post subject:

Jeremiah Walgren wrote:
JACstudios_ceo wrote:
Maybe I should have seen this 5 months ago when it first got posted, considering I started the topic...

:D WELCOME MORGAN! Very Happy

It took you this long...? Neutral

You guys still talking about me! :-)

Well a simple answer to the original question would be to download this file. It will surely show you some method of making that screenshot! If you still can't figure it out, drop me a line at morgan@ss.ticalc.org

http://www.ticalc.org/archives/files/fileinfo/298/29833.html
Back to top
DigiTan
Unregistered HyperCam 2


Super Elite (Last Title)


Joined: 10 Nov 2003
Posts: 4468

Posted: 17 Feb 2005 11:53:23 am    Post subject:

Way to revive a 9-month-old thread. Nice work. Rolling Eyes
Back to top
Morgan


Newbie


Joined: 19 Jan 2004
Posts: 23

Posted: 17 Feb 2005 09:13:06 pm    Post subject:

Hey what is wrong with that? Actually I hadn't realized what the pinned topics were...why the hell do they even show up if they are that old?
Back to top
DigiTan
Unregistered HyperCam 2


Super Elite (Last Title)


Joined: 10 Nov 2003
Posts: 4468

Posted: 17 Feb 2005 09:38:27 pm    Post subject:

Well, if it was pinned I guess that's an honest mistake. Laughing Most use "Take Me To The New Posts!" so it almost never happens.

And sorry if I sounded abrupt this morning. I had to take a 90-minute exam next to a guy who's breath smelled like human fecies. And it was so agonizing, I'm certain it cost me a letter grade. You might say I was in a foul mood.
Back to top
Arcane Wizard
`semi-hippie`


Super Elite (Last Title)


Joined: 02 Jun 2003
Posts: 8993

Posted: 18 Feb 2005 04:23:59 am    Post subject:

Mistake? People are supposed to reply to the pinnned topics, that's what they're pinned for amongst other things.

Last edited by Guest on 18 Feb 2005 04:24:09 am; edited 1 time in total
Back to top
MissingIntellect


Member


Joined: 01 Jun 2004
Posts: 227

Posted: 18 Feb 2005 10:37:21 pm    Post subject:

FYI, instead of VTI Capture, you might want to use CalcCapture, it's successor, which you can use with any emulator and any skin. Smile
Back to top
Morgan


Newbie


Joined: 19 Jan 2004
Posts: 23

Posted: 19 Feb 2005 12:29:36 am    Post subject:

MissingIntellect wrote:
FYI, instead of VTI Capture, you might want to use CalcCapture, it's successor, which you can use with any emulator and any  skin. Smile

Not just any emulator, but most running Windows programs! Its cool like that! Smile
Back to top
DigiTan
Unregistered HyperCam 2


Super Elite (Last Title)


Joined: 10 Nov 2003
Posts: 4468

Posted: 19 Feb 2005 07:41:53 pm    Post subject:

For some reason, I can never get Calc Capture to record more 320 frames of video without creating a huge error. And it always does this at #320.
Back to top
Morgan


Newbie


Joined: 19 Jan 2004
Posts: 23

Posted: 20 Feb 2005 01:09:03 am    Post subject:

Hmm, well I just tried it out in win 2k on a 83+ 1.12 at 1x and the counter hit 800 and I just stopped it. It replayed the whole thing and everything. Has to be something on your end, but I have to ask...why do you need that much anyway? Mine usually hit 180 or so. I guess it would depend on the program, but you don't needto show them everything, just a good preview.
Back to top
DigiTan
Unregistered HyperCam 2


Super Elite (Last Title)


Joined: 10 Nov 2003
Posts: 4468

Posted: 20 Feb 2005 04:05:55 pm    Post subject:

Well, because of the choppyness, it seems I always have to turn the frame rate way up; and I end up 'rushing' through things so I have enough time. It's not too critical, but I'd like to get around 500 or 600 frames out of it at the most.
Back to top
bananaman
Indestructible


Calc Guru


Joined: 12 Sep 2005
Posts: 1124

Posted: 04 Oct 2005 04:15:52 pm    Post subject:

Speaking of emulators. Are there any for a TI 84+ silver edition for Windows 98? Huge question I know.
Back to top
Display posts from previous:   
Register to Join the Conversation
Have your own thoughts to add to this or any other topic? Want to ask a question, offer a suggestion, share your own programs and projects, upload a file to the file archives, get help with calculator and computer programming, or simply chat with like-minded coders and tech and calculator enthusiasts via the site-wide AJAX SAX widget? Registration for a free Cemetech account only takes a minute.

» Go to Registration page
    » Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next
» View previous topic :: View next topic  
Page 3 of 4 » All times are GMT - 5 Hours

 

Advertisement