Login [Register]
Don't have an account? Register now to chat, post, use our tools, and much more.
This is an archived, read-only copy of the United-TI subforum , including posts and topic from May 2003 to April 2012. If you would like to discuss any of the topics in this forum, you can visit Cemetech's Calculator Programming subforum. Some of these topics may also be directly-linked to active Cemetech topics. If you are a Cemetech member with a linked United-TI account, you can link United-TI topics here with your current Cemetech topics.

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics. General Coding and Design => Calculator Programming
Author Message
El Jaque


Member


Joined: 01 May 2008
Posts: 122

Posted: 20 Jun 2008 06:22:09 am    Post subject:

i am using xLIB, and i have noticed that after RAM clears it is acting weird, or more precicely the real(3 command (recall pic) doesnt function Neutral . if the real(3 command is in a program, the pic simply just doesnt get called, and if i execute the command on homescreen, the pic is diplayed about 20 or 25 pixels off the center of the screen (shifted upwards) and the top 10 or so rows of pixels are completely garbled. if anybody knows why this is happening i would like to know, though luckily it seems to be harmless (everything goes back to normal pretty fast) :ninja: .
also, continuing on the subject of real(3, i have to use the command twice for the pic to appear after pressing the GRAPH button so i can edit it manually.
lastly, i noticed that the tile map function only works if the pic was drawn in zoom standard, though i havent really messed around with it to see what was going on.
thanks
Back to top
Delnar_Ersike
Lazy H4xx0r


Active Member


Joined: 24 Dec 2006
Posts: 578

Posted: 20 Jun 2008 11:32:26 am    Post subject:

You must always re-enable xLib after a RAM clear. Also, if you have a program/app that conflicts with xLib's hook (Omnicalc, for example), then you either have to delete the conflicting program/app or figure out how to make both function at the same time (not easy, but I have done it before using a trial and error method).
Back to top
El Jaque


Member


Joined: 01 May 2008
Posts: 122

Posted: 20 Jun 2008 11:39:16 am    Post subject:

hmm... thats weird, because i deffinitely reenabled xlib and i dont have any other apps. oh well, i guess that doesnt matter too much, seeing as everything is back to normal now!

yay!!! my 101st post!!!
Back to top
Display posts from previous:   
Register to Join the Conversation
Have your own thoughts to add to this or any other topic? Want to ask a question, offer a suggestion, share your own programs and projects, upload a file to the file archives, get help with calculator and computer programming, or simply chat with like-minded coders and tech and calculator enthusiasts via the site-wide AJAX SAX widget? Registration for a free Cemetech account only takes a minute.

» Go to Registration page
    »
» View previous topic :: View next topic  
Page 1 of 1 » All times are GMT - 5 Hours

 

Advertisement