Login [Register]
Don't have an account? Register now to chat, post, use our tools, and much more.
when I log in to Cemetech the website becomes white with text.

-using windows 10 home
-browser Chrome but also happens on my iPhone 8 with safari
-tried Microsoft edge does it too
[img]https://ibb.co/dVKxJe[img]
Are you sure you don't have 'retro' Cemetech turned on? You can check by going to your profile settings, then ctrl+F your way to the option "board style" then make sure "Cemetech 6" is selected. Then save your settings and go back to the home page. Things should be back to normal.
TheLastMillennial wrote:
Are you sure you don't have 'retro' Cemetech turned on? You can check by going to your profile settings, then ctrl+F your way to the option "board style" then make sure "Cemetech 6" is selected. Then save your settings and go back to the home page. Things should be back to normal.
that worked thx. Cool
Do this if you have this problem.
  
Register to Join the Conversation
Have your own thoughts to add to this or any other topic? Want to ask a question, offer a suggestion, share your own programs and projects, upload a file to the file archives, get help with calculator and computer programming, or simply chat with like-minded coders and tech and calculator enthusiasts via the site-wide AJAX SAX widget? Registration for a free Cemetech account only takes a minute.

» Go to Registration page
Page 1 of 1
» All times are GMT - 5 Hours
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

 

Advertisement