Login [Register]
Don't have an account? Register now to chat, post, use our tools, and much more.
OldNewTimer wrote:
Whenever I save a project in the ICE language on SC, and then reopen it later, the language defaults back to TI-Basic. This in turn exports the file incorrectly. I don't know if it's just me, but any ICE project I make on SC does this.

EDIT:
I have reported this previously in the thread, and I believe someone said they fixed it. I'm not sure what happened Confused .


I have another bug report related to this ^

If I open a second tab in SC to store sprites and such into a separate program and set the language as ICE, it will always revert back to TI-BASIC when saved and reopened.
TheLastMillennial wrote:
When exporting an ICE file, sometimes random "Pause " commands lose their space and therefor don't get tokenized. This is really annoying when I have to continuously compile, then go to the error to fix the broken Pause commands.

This is fixed; SC doesn't properly delete single-line comments in code, so I've fixed it and pushed to the repo; hopefully it will be live soon. For now, don't put comments right after the Pause command. Razz

OldNewTimer wrote:
OldNewTimer wrote:
Whenever I save a project in the ICE language on SC, and then reopen it later, the language defaults back to TI-Basic. This in turn exports the file incorrectly. I don't know if it's just me, but any ICE project I make on SC does this.

EDIT:
I have reported this previously in the thread, and I believe someone said they fixed it. I'm not sure what happened Confused .


I have another bug report related to this ^

If I open a second tab in SC to store sprites and such into a separate program and set the language as ICE, it will always revert back to TI-BASIC when saved and reopened.

That is because SC doesn't save the type; but when you load a file it checks against a header to find out what type of program it is IIRC. Will look into that more! Smile
When pressing the "Check" button, any errors are output in HTML, but the HTML codes themselves are printed. It is annoying because usually the error (for me at least) is that I have extra tabs at the ends of the lines. I need to decode the HTML in my head before it makes sense.
Big problem: I have a project with about 7ish programs in it. I was editing it, and I had just finished and was about to send it to the calculator, but it wouldn't ever send. So I reloaded, and when it loaded, all but one of those programs was gone. The project total space remains the same, but only one of the programs shows up.
  
Register to Join the Conversation
Have your own thoughts to add to this or any other topic? Want to ask a question, offer a suggestion, share your own programs and projects, upload a file to the file archives, get help with calculator and computer programming, or simply chat with like-minded coders and tech and calculator enthusiasts via the site-wide AJAX SAX widget? Registration for a free Cemetech account only takes a minute.

» Go to Registration page
Page 28 of 28
» All times are GMT - 5 Hours
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

 

Advertisement