Login [Register]
Don't have an account? Register now to chat, post, use our tools, and much more.
I have finished loading the ROM onto the emulator and it finally works. However, when I click the load button next to my project it appears to have no effect. Please help and leave a reply Smile
Have you named the program?
Thanks for responding Ernesto Agapíto Garcés con ya de Abelar, I was using the emulator from http://www.cemetech.net/projects/jstified/
and when I used it from the sourcecode page it worked.
APotato wrote:
Thanks for responding Ernesto Agapíto Garcés con ya de Abelar, I was using the emulator from http://www.cemetech.net/projects/jstified/
and when I used it from the sourcecode page it worked.
He asked if you gave the program a name within SourceCoder before you tried sending it. If you haven't typed in a name, SourceCoder will display an error message asking you to name the program before sending it to jsTIfied.
Oops, I forgot to say, I did name the program. It is ok now I have found the solution to the problem and finished the program
  
Register to Join the Conversation
Have your own thoughts to add to this or any other topic? Want to ask a question, offer a suggestion, share your own programs and projects, upload a file to the file archives, get help with calculator and computer programming, or simply chat with like-minded coders and tech and calculator enthusiasts via the site-wide AJAX SAX widget? Registration for a free Cemetech account only takes a minute.

» Go to Registration page
Page 1 of 1
» All times are GMT - 5 Hours
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

 

Advertisement