CEMETECH
Leading The Way To The Future
Login [Register]
Username:
Password:
Autologin:

Don't have an account? Register now to chat, post, use our tools, and much more.
Latest Headlines
Online Users
There are 128 users online: 6 members, 105 guests and 17 bots.
Members: add, geekboy1011, Nemhardy, Tari, Unknownloner.
Bots: MSN/Bing (3), VoilaBot (1), Spinn3r (2), Magpie Crawler (3), Yahoo! Slurp (1), Googlebot (7).
RSS & Social Media
SAX
You must log in to view the SAX chat widget
    Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
View previous topic :: View next topic  
Author Message
KermMartian


Site Admin


Joined: 14 Mar 2005
Posts: 58749

Posted: 18 Apr 2011 10:36:00 am    Post subject:

I didn't, I'm very sorry. Sad Things have been super-hectic. I know I keep promising that I'll get to it, but I haven't yet. I strongly encourage you to try to tweak your WabbitEmu settings to fewer colors, lower framerate, etc, and see if you can get your screenshots to 100KB or so yourself! You also can try making your screenies shorter; most people don't want to sit watching a screenshot for more than ten or twenty seconds anyway.
_________________


Back to top
Sorunome


Expert


Joined: 22 Feb 2011
Posts: 709
Location: Somewhere out there

Posted: 02 May 2011 11:27:46 am    Post subject:

*Bump* Mino Version 1.3 is out! For more info check here!
_________________

Click here to give me an internet!
Back to top
KermMartian


Site Admin


Joined: 14 Mar 2005
Posts: 58749

Posted: 02 May 2011 11:28:45 am    Post subject:

Sorunome wrote:
*Bump* Mino Version 1.3 is out! For more info check here!
Huzzah! Are you going to continue working on Mino now and developing new versions, or do you plan to focus on one of your other projects that you mentioned in this thread now?
_________________


Back to top
Sorunome


Expert


Joined: 22 Feb 2011
Posts: 709
Location: Somewhere out there

Posted: 02 May 2011 11:31:15 am    Post subject:

I think I'll first focus on making screenies of cave and tunnel (as they are already finished) and then focus on that snake thing! Smile
_________________

Click here to give me an internet!
Back to top
KermMartian


Site Admin


Joined: 14 Mar 2005
Posts: 58749

Posted: 02 May 2011 12:02:54 pm    Post subject:

Sorunome wrote:
I think I'll first focus on making screenies of cave and tunnel (as they are already finished) and then focus on that snake thing! Smile
That sounds great, good plan! I look forward to seeing progress on all of that.
_________________


Back to top
Sorunome


Expert


Joined: 22 Feb 2011
Posts: 709
Location: Somewhere out there

Posted: 05 May 2011 12:06:52 pm    Post subject:

Ok, the engine of SurvivalSnake is already finished, it has yet a awesome menu, missing are highscores and settings. And I will make that all the data is stored in itself via celtic3 lib. I had also the idea that the screens don't change suddenly, first the screen goes blank (contrast low), screen changes, and then it gets normal again! Smile
_________________

Click here to give me an internet!
Back to top
KermMartian


Site Admin


Joined: 14 Mar 2005
Posts: 58749

Posted: 06 May 2011 02:09:50 am    Post subject:

Oooh, your Cave game that I just accepted to the archives looks really excellent! Nice job.
_________________


Back to top
Sorunome


Expert


Joined: 22 Feb 2011
Posts: 709
Location: Somewhere out there

Posted: 06 May 2011 05:08:23 am    Post subject:

Hehe, thanks! And now for everyone:

Cave Version 1.0 is finally uploaded!

Please report bugs!

link!


_________________

Click here to give me an internet!
Back to top
KermMartian


Site Admin


Joined: 14 Mar 2005
Posts: 58749

Posted: 06 May 2011 02:29:27 pm    Post subject:

By the way, do you have a guard thing on that that makes sure DCS is installed, and tells people to download Doors CS if it isn't? Smile If not, it would be cool if you added it. Smile
_________________


Back to top
Sorunome


Expert


Joined: 22 Feb 2011
Posts: 709
Location: Somewhere out there

Posted: 22 May 2011 01:08:07 pm    Post subject:

I just have a guard thing in that tells to activate xLib. And i have a question: Can you store/read lines in a appvar with celtic3 libs?
_________________

Click here to give me an internet!
Back to top
souvik1997


Guru-in-Training


Joined: 19 Apr 2010
Posts: 2867

Posted: 22 May 2011 01:45:24 pm    Post subject:

Yes, you can do that with det(5), det(6), det(7), and det(Cool.
http://dcs.cemetech.net/index.php?title=Developers%27_SDK
_________________
CALCnet Tournament-38%


deviantArt
Back to top
Sorunome


Expert


Joined: 22 Feb 2011
Posts: 709
Location: Somewhere out there

Posted: 22 May 2011 01:53:42 pm    Post subject:

thanks! Smile
_________________

Click here to give me an internet!
Back to top
Sorunome


Expert


Joined: 22 Feb 2011
Posts: 709
Location: Somewhere out there

Posted: 23 May 2011 09:31:27 am    Post subject:

And how do you check whether a appvar exists already?
_________________

Click here to give me an internet!
Back to top
KermMartian


Site Admin


Joined: 14 Mar 2005
Posts: 58749

Posted: 23 May 2011 12:18:48 pm    Post subject:

Sorunome wrote:
And how do you check whether a appvar exists already?
Let's see, if we look through the list of Third-Party libraries, I see GetProgList as almost definitely what you need. Also, I hope you're using something like this as your header:


Code:
If 1337 =/= det([[42
Then:Disp "GET DOORS CS 7","CEMETE.CH/DCS
Return:End

_________________


Back to top
Sorunome


Expert


Joined: 22 Feb 2011
Posts: 709
Location: Somewhere out there

Posted: 24 May 2011 07:57:00 am    Post subject:

what does =/= do? And, iyes, i check whether libs are available, but there is no screen to get dcs! Razz

And i have also a question. I made a neat program that creates a program, convert it into a appvar, writes a string in it and then reads the line, but it doesn't work.

Code:
:det(0,"AA",5
:Input Str1
:det(8,"AA",Str1,2
:det(0,"AA",2
:Pause
:det(5,"AA",1)->Str2
:Disp Str2
:Pause

No matter what i enter for string 1, string 2 is always ".7". Please help me!
_________________

Click here to give me an internet!
Back to top
souvik1997


Guru-in-Training


Joined: 19 Apr 2010
Posts: 2867

Posted: 24 May 2011 08:09:38 am    Post subject:

Change the last det(5) statement to use "rowSwap(AA" instead of "AA".
_________________
CALCnet Tournament-38%


deviantArt
Back to top
KermMartian


Site Admin


Joined: 14 Mar 2005
Posts: 58749

Posted: 24 May 2011 11:47:23 am    Post subject:

Sorunome wrote:
what does =/= do? And, iyes, i check whether libs are available, but there is no screen to get dcs! Razz
It's how I write the ≠ symbol when I am being lazy. Smile
_________________


Back to top
Sorunome


Expert


Joined: 22 Feb 2011
Posts: 709
Location: Somewhere out there

Posted: 25 May 2011 10:01:38 am    Post subject:

souvik1997 wrote:
Change the last det(5) statement to use "rowSwap(AA" instead of "AA".

It works, but it akts wiered if you deleat afterwards the appvar and restart the program and type somthing different.
Eg.
1. run: Input=Test Output=Test
2. run: Input=Bla Output=Test
3. run: Input=Sor Output=Bla

EDIT: I made it work!

Code:
:det(0,"AA",5
:det(0,"AA",2
:Input Str1
:det(8,"rowSwap(AA",Str1,2
:Pause
:det(5,"rowSwap(AA",1)->Str2
:Disp Str2
:Pause

Btw, what does rowSwap( do?
_________________

Click here to give me an internet!
Back to top
KermMartian


Site Admin


Joined: 14 Mar 2005
Posts: 58749

Posted: 25 May 2011 01:09:09 pm    Post subject:

rowSwap(AA means AppVar AA in terms of Celtic III commands, whereas just AA means prgmAA.
_________________


Back to top
Sorunome


Expert


Joined: 22 Feb 2011
Posts: 709
Location: Somewhere out there

Posted: 25 May 2011 01:09:54 pm    Post subject:

I see. And do I need for checking if the appvariable exists also rowSpan( ?
_________________

Click here to give me an internet!
Back to top
Display posts from previous:   
Register to Join the Conversation
Have your own thoughts to add to this or any other topic? Want to ask a question, offer a suggestion, share your own programs and projects, upload a file to the file archives, get help with calculator and computer programming, or simply chat with like-minded coders and tech and calculator enthusiasts via the site-wide AJAX SAX widget? Registration for a free Cemetech account only takes a minute.

Go to Registration page
    Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
View previous topic :: View next topic  
Page 3 of 7 All times are GMT - 5 Hours

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

© Copyright 2000-2014 Cemetech & Kerm Martian :: Page Execution Time: 0.042390 seconds.